Fastighetsförvaltning i Uppsala

Att anlita en fastighetsförvaltare är verkligen något som är mycket välbehövligt. I Uppsala finns det en fastighetsförvaltare som riktar in sig på fastighetsjour, fastighetsskötsel och trappstädning. De är verkligen riktiga problemlösare och ser ingenting som omöjligt. Det är av allra största vikt att man ser till att ha rätt personer på plats när det gäller detta, och som utan problem kan hjälpa er med det som behövs.

Kunskap om allt inom fastighetsskötsel
Detta företag har sju anställda med eget ansvar för respektive fastighet. Det innebär att ni som ägare enbart behöver bekanta er med en fastighetsskötare, som ni kan anförtro er åt. Man har på denna fastighetsförvaltning verkligen gedigen kunskap rörande allt som har med fastighetsskötsel att göra, såsom till exempel snöröjning, styr- och reglerteknik. Oavsett om det är en affärslokal, hyresrätt, kontor, bostadsrättsförening eller något annat så är du varmt välkommen att kontakta detta företag.

Bred erfarenhet
I och med att denna fastighetsförvaltare har fått ta hand om många olika fastighetstyper genom åren så har det gett dem stor erfarenhet och breda kunskaper. De har bland annat varit involverade i genomförandet av flertalet olika energispararprogram, liksom underhållsplaner beträffande teknisk fastighetsförvaltning. Utöver detta har de medverkat med projektledning i större ventilationsombyggnader.

Om du är på jakt efter en fastighetsförvaltare i Uppsala bör du verkligen besöka Holktis.se för att få mer information och ta kontakt med dem.