Våra tjänster

Tjänsterna som erbjuds av NLP innefattar inte bara uthyrning av logistik- och lagerfastigheter utan du kan även ansöka om att bygga ut helt nya fastigheter något som är lite av unik process som sköts. Förstås så tas allting hand om av oss från start till slut. Allt från avtal med den kommun där fastigheten ska byggas till att fastigheten just faktiskt byggs – allt efter dina behov, önskemål och specifikationer. Under hela arbetet som sköts av oss så finns det en projektledare till hands som leder allting och besitter den kunskap som behövs för att på ett så effektivt sätt som möjligt leda ditt bygge.

Samtidigt ska du inte heller glömma bort att vi redan har en hel del fastigheter redo för uthyrning och dessa fastigheter är både moderna och av hög kvalité som uppfyller alla krav som kan tänkas ställas vad gällande lagar och miljökontroll. Fastigheterna är mycket strategiskt belagda nära högt trafikerade europavägar och de stora järnvägarna runtom i landet. I i princip hela landet finner du fastigheterna för logistik och lager och kan lätt anpassas för just dina önskemål då det är du som ska ha användning för dem.

Med våra tjänster så garanterar vi att du blir nöjd när du ska bedriva din verksamhet som kräver lokaler av just detta slag och lokalerna är idag ledande i norden vad gällande kvalité, placering och pris. Många är redan nöjda och alltfler kommer att bli det.